Katharine Fuge

Katharine Fuge, respectada i versàtil intèrpret, ha tocat als festivals i sales de concert més importants d’arreu del món, incloent-hi Sud-Amèrica, Nord-Amèrica, Rússia, l’Extrem Orient i per tota Europa i el Regne Unit. Katharine és especialment coneguda com a intèrpret de Bach. Ha interpretat i gravat Bach amb molts dels més prestigiosos directors  i conjunts (ensembles), tals com Herreweghe, Koopman, Brüggen, el Ricercar Consort, Florilegium, el Nederlandse Bachvereniging i, per suposat, Gardiner, amb el qual ha mantingut una llarga i fructífera relació que inclou moltes actuacions i gravacions durant el Bach Cantata Pilgrimage.

Tot i estar especialitzada en la interpretació de música del barroc i del classicisme, el seu registre és ample. Entre les seves interpretacions  més destacades hi figuren Ein Deutsches Requiem de Brahms (Herreweghe i Gardiner), Peer Gynt de Grieg (Basel Chamber Orchestra, Stern), Die Schöpfung de Hayden (Scottish Chamber Orchestra, Norrington), St. John’s Passion de Bach (Orchestra of the 18th Century/Brüggen), Gloria de Poulenc (Royal Liverpool Philharmonic Orchestra), Elias de Mendelssohn (Akademie für Alte Musik) i l’estrena mundial del Requiem de Rütti (Bach Choir/Hill).

Katharine ha gravat Ein Deutsches Requiem de Brahms (SDG) i les Cantatas de Bach amb Gardiner (DG Archiv i SDG) i el Ricercar Consort (Mirare), Handel & Vivaldi (Philips Classics) i les Caledonia Sessions enregistrades al Festival Internacional d’Edimburg al 2009 amb el Concerto Caledonia (Delphian).