Daniel Tarrida

Nascut a Barcelona, va iniciar-se al piano amb l’Albert Giménez Attenelle com a professor titular. i més tard va continuar els seus estudis amb Carmen Valero i Antoni Besses. Va ser guardonat entre altres amb el primer premi  en el XXVIIè Concurs de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals a Vilafranca del Penedès. 

Ha seguit cursos de perfeccionament amb professors com Ilze Graubin, Frédéric Gevers, Nelly Ben-Or, Boris Bloch, Pierre Réach o Vitaly Margulis. També ha seguit cursos de pedagogia amb mestres com Leonid Sintsev, Anthony Williams, Violeta Hemsy de Gainza i Marilyn Lowe. Ha treballat aspectes musicals no pròpiament pianístics amb Gerald Behncké, Nèstor Eidler i Hervé Baunard. Alhora s’ha endinsat en el món del Lied amb Francisco Poyato, Assumpta Mateu, Thomas Ruf i Mitsuko Shirai, residint el curs 2006-07 a Karlsruhe, Alemanya.  També ha treballat regularment de pianista acompanyant de corals, destacant concerts al Palau de la Música (amb la Coral de l’Hospital de Sant Joan de Déu), a Santa Maria del Mar (Coral Sinera i Albada), a la Basílica di Santa Maria in Trastevere, Roma (Coral de la Facultat de Psicologia de Barcelona) i col.laboracions amb l’Elisenda Carrasco i el seu cor Voxalba. Recentment s’ha introduït en la direcció coral, realitzant cursos amb Johann Duijk, Javier Busto, Néstor Andrenacci, Vasco Negreiros i Xavier Puig.

Ha participat en l’espectacle Somniant el carnaval dels animals produït pel Gran Teatre del Liceu en les funcions a Madrid i Santander, i el juliol del 2009 ha estrenat l’obra El castillo rojo en el 58è Festival Internacional de Música y Danza de Granada, sent alhora el responsable musical dels arranjaments, pel qual va ser candidat al Premio Max 2011 a la Mejor Composición Musical para Espectáculo Escénico.