Carlos Mena

Es forma a la Schola Cantorum Basiliensis de Basilea , amb els seus mestres Richard Levitt i René Jacobs . La seva intensa activitat concertística el porta a les sales més prestigioses del món com : Konzerthaus de Viena , Filharmònica de Berlin , Teatre Colón Buenos Aires , Alice Tully Hall del MET de Nova York , Kennedy Center de Whashintong , Berliner Philarmoniker , Suntory Hall i Opera City Hall a Tòquio, Osaka Symphony Hall , Sydney Opera House , Concert Hall de Melbourne …

Ha interpretat l’òpera ” Radamisto ” de Händel ( paper de Radamisto ) a la Felsenreitschule de Salzburg , a la Dortmund Konzerthaus , a la Musikverein de Viena i en la Concertgebouw d’Amsterdam dirigit per M. Haselböck i H. Grazer , ” Orfeu ” de Monteverdi ( Speranza ) en la Festwoche d’Innsbruck ia la Staatsoper de Berlín dirigit de R. Jacobs / B. Kosky , ” Il Trionfo ” de Händel ( paper Disinganno ) a la Grosses Festspielhaus de Salzburg i ” Europera 5 ” de J. Cage al Festival de Flandes . Canta Oberon a ” A Midsummer Night ‘s Dream ” de Britten al Teatro Real de Madrid ( Marin / Pizzi ) , Ascanio de ” Ascanio in Alba ” de Mozart al Barbican Center de Londres i Tamerlano de ” Bajazet ” de Vivaldi a Bilbao amb Europa Galante ( F. Biondi ) . Va estrenar ” Viatge a Simorgh ” de Sanchez – Verdú al Teatro Real de Madrid i al Gran Teatre del Liceu de Barcelona ha interpretat a ” Apollo ” a Death in Venice de Britten ( Weigle / Decker ) .

Els seus prop de 30 recitals gravats per Mirare , Glossa i Harmonia Mundi han aconseguit diversos premis com Diapasó d’Or de l’any 2002 , ” CD Compact ” al millor disc de Renaixement l’any 2004 , “Internet Classical Award 2004” , “Editor ‘s Choice ” de Gramophon o Excepcional de Scherzo . Està interessat en el repertori de lied i en el contemporani estrenant diverses obres de compositors com José María Sánchez – Verdú , Gabriel Erkoreka i Alberto Iglesias .