Artista BZM

L’artista BZM és un reconegut artista plàstic, qui s’encarrega de dissenyar els materials gràfic del projecte, inspirant-se en l’obra de J.S.Bach. Alhora realitza una sèrie de litografies (originals, numerades i signades) que oferim a les persones que col·laboren en el projecte

Durant el 2013, aquesta figura va correspondre a Tom Carr, artista nortamericà contemporani, resident a Sant Quirze del Vallès. És professor a l’Escola Massana de Barcelona, ha impartit cursos a la School of Visual Arts de Nova York i té escultures de gran format a Ginebra, Basilea o París.

Marta Montcada va ser l’artista BZM el 2014. Nascuda a Barcelona i filla d’artistes pintors i professors de la Facultat de Belles Arts de Barcelona, presenta exposicions personals cada any a l’estranger, viatjant per Europa, Estats Units, Argentina, Brasil, Tailàndia i, amb una especial incidència al Japó.

El 2015 el pintor, dibuixant i il·lustrador Perico Pastor va col·laborar amb BZM. Artista barceloní molt reconegut i amb una obra inconfusible, va ser guardonat el 1993 amb la Medalla Morera de l’Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra, i el 1997 va rebre el premi especial del Comitè Olímpic Espanyol en la Biennal de l’Esport en les Belles Arts.

Carme Miquel és llicenciada en la especialitat de pintura per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i actualment és professora de la Escola Superior de Disseny i Art Llotja, de Barcelona i també col·labora amb el seminari Painting in Barcelona de la S.V.A. (School of Visual Arts) de Nueva York. Té obra repartida internacionalment, tant en entitats de renom com col·leccions privades i va fer el disseny del projecte BZM durant el 2016.

Susana Solano ha assumit la part gràfica del projecte BZM per tot el 2017. Durant la seva carrera a participat en certàmens internacionals molt reconeguts com Documenta de Kassel VIII i IX, XIX Biennal de Sao Paolo, Skulptur Projekte a Münster, Biennal de Venècia i Carnegie Internacional de Pittsburg. Alhora va ser guardonada amb el Special Prize, atorgat per The Utsukushi-Ga-Hara Open Air Museum, el Premi Nacional de les Arts Plàstiques del Ministeri de Cultura d’Espanya, el Premi CEOE a les arts, el Premi Tomàs Francisco Prieto de la Reial Casa de la Moneda i el Premi GAC per la seva trajectòria artística, Barcelona.